Interesse in een intercom systeem?

Willen weten wie er voor uw deur staat? Topline Security is leverancier van het hoogwaardige en steil volle merk Comelit intercom systemen. Deze intercom systemen zijn leverbaar in alleen een audio verbinding, of met een audio/video verbinding. U kunt bij het laatste kiezen voor een kleuren- of zwart/wit monitor. Tevens is de buitenpost met camera, voorzien van infrarood verlichting, wat u in staat stelt om ook bij nacht te kunnen zien wie er voor de deur staat. Zijn de mogelijkheden met bedrading beperkt, dan is het ook mogelijk een draadloos systeem te plaatsen. Het intercom systeem is tevens uit te breiden met meerdere beldrukkers en meerdere audio of audio/video binnenposten, tot complete appartementen complexen aan toe.

Toegangscontrole

Topline Security kan tevens uw bedrijfspand voorzien van toegangscontrole, op zowel de buitendeuren als wel de binnen deuren. Dit gebeurt door middel van code tableaus, kaart of sleutellezers tot vingerscans aan toe.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Wij zijn actief in de regio’s Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Zeewolde, kortom, in heel Flevoland en tevens daar buiten.