Slotenmaker in Zeewolde gezocht?

Stop met zoeken! Wij zijn uw reddende engel. We hebben inmiddels al ruim 17 jaar ervaring op het gebied van sloten maken in Zeewolde en omgeving. U kunt bij ons terecht wanneer:

  • U zichzelf buitengesloten heeft en uw sleutel nog binnen heeft laten liggen.
  • Wanneer u uw sleutel kwijt geraakt bent is het verstandig geen sleutel te laten bij maken maar de sloten of cilinders te laten vervangen. U weet nooit wie uw sleutel gevonden heeft.
  • Wanneer er bij u ingebroken is kunt u ook het beste de sloten laten vervangen. Inbrekers willen nog wel eens een sleutel mee nemen om op een later tijdstip terug te komen.

In al deze gevallen kunt u direct contact op nemen of bel ons gewoon even op 0320-244525. Dan kunnen we u snel weer naar binnen helpen of zorgen ervoor dat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis of bedrijfspand.

Veilig hang- en sluitwerk weert inbrekers

Wanneer u inbrekers wilt weren is het raadzaam om goed en voldoende hang- en sluitwerk te laten monteren door een gespecialiseerde slotenmaker. Onze slotenmakers in Zeewolde werken alleen met producten die voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo bent u er verzekert van dat ze voldoen aan de eisen van dit moment.

Wij kunnen naast het hang- en sluitwerk vervangen & monteren ook advies geven over uw huidige hang- en sluitwerk.  Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen met camerasystemenalarmsystemen of zelfs toegangscontrole. Alles om mensen met verkeerde bedoelingen buiten te houden.

Uw slotenmaker in Zeewolde

Kortom, heeft u een specialist nodig in Zeewolde? Neem dan direct contact met ons op of bel naar 0320-244525. We zijn als slotenmaker niet alleen actief in Zeewolde, maar tevens zijn we actief AlmereLelystadDronten en Emmeloord.