Dringend een slotenmaker in Emmeloord nodig?

Heeft u zojuist de deur achter u dicht gedaan en bemerkt u dat de sleutel nog binnen ligt? Geen nood! Bel ons direct (0320-244525) en we zullen u niet lang buiten laten wachten! Of misschien heeft u ons nodig voor:

  • Reparatie van een (bijna) defect slot.
  • Controle van hang- en sluitwerk ter beveiliging van uw huis of bedrijfspand.
  • Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning? Dan kan het ook raadzaam zijn om de sloten of cilinders te laten vervangen, zeker wanneer je van de oude bewoner maar enkele sleutels krijgt.

We hebben al meer dan 17 jaar ervaring als slotenmaker in Emmeloord en omgeving (we zijn actief door heel Flevoland!), wij zullen u nooit ontevreden achter laten!

Laat na een inbraak sloten vervangen!

Is er ingebroken in uw huis? Dat is zeker een vervelende ervaring, maar wist u dat inbrekers regelmatig een sleutel mee nemen om op een later tijdstip weer terug te keren? Daarom is het raadzaam om sloten of cilinders te laten vervangen!

U kunt ons ook inschakelen om de veiligheid van uw woning of pand te beoordelen, of bijvoorbeeld nieuw hang- en sluitwerk te monteren. Onze slotenmakers in Emmeloord maken alleen gebruik van sloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen zodat u met een gerust hart uw huis of bedrijfspand af kunt sluiten. Deze producten hebben ook een hoge gebruiksvriendelijkheid: een deur met een meerpuntsluiting op slot doen met slecht 1 handeling.

Uw slotenmaker in Emmeloord

Wij zijn de expert slotenmaker in Emmeloord met al ruim 17 jaar ervaring. Ons werkgebied strekt zich ook uit over AlmereLelystadDronten en Zeewolde, eigenlijk door heel Flevoland dus.

Omdat beveiligen met goede sloten tegenwoordig helaas niet altijd meer genoeg is kunt u bij ons ook gemakkelijk terecht voor advies en montage van camerasystemen en alarmsystemen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of bel ons op: 0320-244525