Uw pand beveiligen met camerabeveiliging?

Als er iets is waar een ongenode gast een hekel aan heeft, is dat hij in de gaten gehouden wordt. Wanneer u 1 of meerdere camera’s in of rond uw bedrijf of woning op hangt, krijgt u precies dat effect en alleen al met dat effect, is de grootste slag geslagen. De meeste kwaadwillende personen zullen uw pand overslaan en die toch door willen gaan staat er dan gekleurd (of in zwart/wit) op.

Beveiligingscamera’s met haarscherpe beelden

Tegenwoordig kunt u op diverse manieren in de gaten houden wie er rond uw pand loopt. De tijden van vage camerabeelden, u kent ze wel van programma’s als opsporing verzocht, zijn verleden tijd. Termen als Mega Pixels en Full HD beeld zijn tegenwoordig algemeen en daar zijn de beveiligingscamera’s niet in achtergebleven. 720P HD en 1080P Full HD is tegenwoordig de standaard en zorgt voor haarscherpe, niets verhullende beelden bij zowel dag als nacht.

Bekijk de voorbeeldfilmpjes om een impressie te krijgen van de beeldkwaliteit van enkele camera’s in ons leveringspakket.

Beelden bekijken waar en wanneer u wilt

Wenst u uw beelden ook te bekijken wanneer u niet ter plaatse bent, of wilt u vanuit uw luie stoel op tablet of smartphone kijken wie er voor de deur staat? Via uw thuis- of bedrijfsnetwerk is dit een koud kunstje. Wanneer u de app IVMS-4500 HD (Apple/Android) installeert op uw desktop, tablet en/of mobiel beschikt u ten alle tijden over live beelden, kunt u beelden terug kijken, video’s en foto’s opslaan en wanneer uw camera is uitgevoerd met pan en tilt rotatie, kunt u hem ook nog besturen.

Úw beveiligingsspecialist

Gezien de eindeloze mogelijkheden en verschillende prijsklasse, kan het moeilijk zijn de juiste keuzes te maken. Topline Security kan u hierbij helpen. Stel telefonisch uw vragen of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs en nemen samen met u uw wensen door. Aan de hand van het gesprek krijgt u een op maat gesneden en geheel vrijblijvende offerte in- of exclusief vakkundige montage.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Wij zijn actief in de regio’s Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Zeewolde, kortom, in heel Flevoland en tevens daar buiten.