Heeft u inbraakbeveiliging nodig?

U woont of heeft uw bedrijf in Almere en u zit er aan te denken om uw huis of bedrijfspand te beveiligen. Wellicht is er bij u of in uw omgeving ingebroken en wilt u dat uw spullen voortaan veilig zijn wanneer u afwezig bent. Sinds november 2013 zijn er in Almere 2188 inbraken of pogingen tot inbraak geweest. (gegevens dec. 2015). Dat zijn rond de 91 inbraken per maand! Inbrekers kiezen vaak voor de makkelijkste weg en hebben niet meer dan 30 seconden de tijd nodig om binnen te komen. De kans dat u slachtoffer wordt van inbraak wordt met 90% verlaagd wanneer uw woning beveiligd is volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem in uw huis of bedrijf geeft u net dat ene stukje meer rust wanneer u het pand verlaat. Het houd letterlijk en figuurlijk een oogje in het zeil tijdens uw afwezigheid. Door middel van een alarmsysteem, bestaande uit, magneetcontacten op ramen en deuren, bewegingsmelders, glasbreukmelders en rookmelders, word elke aanval op uw woning of bedrijf direct geregistreerd en kan er passende actie worden ondernomen. Dit kan door middel van een door melding naar een alarmcentrale die vervolgens u en eventuele waarschuwadressen en Politie of brandweer waarschuwt. Indien u geen contract met een meldkamer wenst, zijn de alarmsystemen ook in staat privé meldingen te versturen, naar u zelf en/of uw buren.

Úw beveiligingsspecialist in Almere

U kunt bij Topline Security terecht voor alarmsystemen met een hoge kwaliteit die garant staan voor een zorgeloos gebruik, zodat u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf achter laat. Tijdens het eerste persoonlijke contact bepalen wij samen met u wat voor alarmsysteem voor u van toepassing is, een bedraad, een draadloos of een combinatie van beide. Wanneer u al een alarmsysteem heeft, maar deze niet meer voldoet aan uw huidige wensen en eisen kunnen wij u helpen deze te updaten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op!

Naast regio Almere leveren wij ook alarmsystemen in de regio’s Lelystad, Dronten, Emmeloord en Zeewolde, kortom, in heel Flevoland en tevens daar buiten.